فروشگاه تخصصی دانشجویی فروش فایلها و تحقیقات و مقالات دانشجویی

پرفروش ترین محصولات

بانک مقاله و تحقیق و پاورپوینت

اطلاعیه فروشگاه

فروشگاه تخصصی دانشجویی بیش از هزاران تحقیق دانشجویی مانند فایل های word و power point / زبانهای برنامه نویسی آماده ارائه خدمات به دانشجویان در تمام رشته ها میباشد تمام محصولات فروشگاه سالم و تضمینی و اختصاصی میباشدهر گونه مشکل در خرید و یا سوال را از طریق تلگرام اطلاع دهید پشتیبانی 24 ساعته t.me/rezanewp

تحقیق در مورد تكثير و پرورش ماهي قزل‌آلا

تحقیق در مورد تكثير و پرورش ماهي قزل‌آلا

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 33

 

تاريخچه پرورش ماهي به 2000 سال قبل از ميلاد برمي‌گردد كه اولين بار در حين به اين كار پرداختند كه در عهدنامه‌ي چين به پرورش ماهي كپور و قزل‌آلا تاكيد شده است و در انجيل در ايساياه- فصل 19- آيه‌ي 10 به پرورش ماهي اشاره شده است و تاكيد نموده است.

روميان باستان در حاشيه ي درياها شروع به پرورش ماهي كردند كه هنوز هم از اين روش براي پرورش ماهي در كشور ايتاليا استفاده مي‌شود كه قابل به ذكر است كه درعصر امروز گسترش آن محدود است، در اين روش كه در قرون وسطي رواج بيشتري داشت، ماهييان قزل‌آلا به استخرها و حوضچه‌هاي آشپزخانه‌ها وصومعه‌ها هدايت مي‌شوند كه به اين وسيله رستورانها در تمام فصول سال ماهي تازه براي خوراك خود در اختيار داشتند.

در سال 193 ميلادي مهاجران اروپايي كه به شرق سفر كرده بودن فن پرورش ماهي را به دنياي غرب و اروپا وارد كردند.

و به همين ترتيب پرورش و تكثير ماهي به صورتي كه امروزه وجود دارد رواج يافت و ادامه پيدا كرد به طوري كه امروز اين روش بزرگترين توليد منابع گوشت ماهي و آبزيان را به خود اختصاص داده است.

حال به طور كلي به بررسي چند نكته‌ي مهم در رابطه با استخر پرورش ماهي قزل‌آلا مي‌پردازيم كه هر استخر قزل‌آلا چه كوچك و چه بزرگ متشكل از 5 گروه از عوامل اصلي است و غالباً بر توان توليد استخر تأثير مي‌گذارند كه عبارتند از :

1) ماهي 2) آب 3) استخر 4) تغذيه 5) مسائل مديريتي

هر يك از اين گروه‌هاي اصلي، داراي چندين عامل جداگانه نيز هستند كه به شكل دو جانبه به عوامل ديگر وابسته هستند. نتيجه حاصله مي‌تواند به سود يا زيان توليد تمام شود (به جدول 1 و شكل 2 مراجعه كنيد) يعني اگر يك عامل به لحاظ كيفي تغيير كند، اين مساله باعث يك سري تغييرات در عوامل ديگر مي شود. براي پرورش دهنده ماهي ضروري است تا نخستين تغيير را از لحاظ ايجاد اثرات احتمالي نهايي ارزيابي كند؛ مثلاً افزايش مناسب ميزان تغذيه به اندازه چند پوند در هر 100 پوند، ظاهراً به شكل بي‌ضرر در يك سري تغييرات كمي در سيستم عمل مي‌كند كه يا مي تواند منجر به حصول نتيجه مطلوب؛ يعني رشد سريع تر ماهي شود، يا ممكن است به نتيجه دلخواه منجر نشود (شكل 3)

در مثالي ديگر، افزايش دماي آب از 9 درجه سانتيگرد (48 فارنهايت) به 15 درجه سانتيگراد (59 فارنهايت) باعث تغييرات زير در يك محيط قزل‌آلاي رنگين كمان 100 گرمي مي شود.

الف)‌‌- تغييرات مربوط به ماهي :

  1. يك افزايش 5/67% در ميزان متابوليسم (نياز اكسيژن)
  2. يك افزايش 8/97% در پتانسيل افزايش طول روزانه
  3. يك افزايش 7/66% در پتانسيل افزايش وزن روزانه
  4. يك افزايش 6/98% در پتانسيل توليد آمونياك

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file326_1888026_8553.zip16.5k





تحقیق در مورد تکثیر و پرورش کبک صنعتی

تحقیق در مورد تکثیر و پرورش کبک صنعتی   لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13 مقدمه­ نقش تغذيه سالم در تامين سلامت انسان بر هيچ کس پوشيده نيست.انسان امروزي  با پيشرفت تکنولوژي وبکارگيري همه علوم وفنون سعي در حفظ سلامت وماندگاري خود دارد؛ گواينکه استفاده نامناسب ازتکنولوژي براي سلامت وبقاي انسان خطرسازميباشد, ولي هدف عمده تامين وحفظ سلامت انسان است. استفاده از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

نظرسنجی

از قیمت محصولات راضی هستید؟
از قیمت محصولات راضی هستید؟
filesell filesell